Testimoni

"Dengan hasil yang terlalu menakjubkan, jika dibandingkan dengan harga, ianya murah. Jujur saya beritahu, saya pernah mencuba produk kecantikan dari luar negara. Dan Salju White memang setanding produk berjenama."

→ Aura Wajah, 40 tahun, Kota Tinggi, Johor

"Saya tak tau nak cakap macam mana... saya baru jer pakai produk ni kurang seminggu. Kawan-kawan saya cakap saya pergi buat rawatan muka ke? Saya gelak je... Last-last saya bagi tahu... sebab ramai yang terlalu cemburu dengan perubahan ketara pada wajah saya. Terima kasih Salju White... ia sangat-sangat membantu"

→ Cik Kila, 24 tahun, Naturale Beauty, Puchong, Selangor

"Sejak saya pakai Salju White ni, suami saya asyik pegang je pipi saya. Kulit rasa segar, tegang, bermaya, muda. Siapa tak nak nampak cantik kan? Salju White, tahniah dan terima kasih. I will repeat my order"

→ Pn Saniah, 37 tahun, Kuala Krai, Kelantan

"Sebelum makan Salju White, muka saya kusam. Eyebag jelas kelihatan. Muka nampak tak bermaya. Garis penuaan dah kelihatan. Ambil gambar dari jauh pun nampak eyebag tu. Mekap pun tak boleh selesai masalah. Alhamdulillah selepas pengambilan Salju White muka nampak lebih muda, lebih comel walau dengan sapuan nipis bedak. Lebih semulajadi... Terbaik!!!"

→ Puan Shamira, 26 tahun, Puchong Selangor

"Sejak saya menggunakan salju white, ramai org cakap dan teka umur saya macam 30an.. nak tergelak lak saya..apa lah ingat pompuan je ke nak kulit cantik? lelaki pun perlu kulit sihat baru nampak macho dan maintain muda ni baru try 5 hr kalau teruskan kalah maskulin2 yang macho kat luar sana...cubalah salju white gerenti tak menyesal lah!!"

→ En. Sham, 47 tahun, Puchong

"Sebelum saya menggunakan produk salju White, kulit muka saya berminyak, kusam, berparut jerawat dan warna kulit tidak sekata. Nampak lebih tua dari usia sebenar. Wajah saya gelap dan tidak berseri kerana selalu terdedah pada sinaran matahari. Dah macam-macam produk saya cuba tapi tidak berhasil sehinggalah saya menggunakan produk Salju White ini, kulit wajah saya kembali berseri, jerawat dan parut jerawat telah hilang.Warna kulit tidak sekata telah hilang.Terima kasih Salju White." →Puan Aini, 29 tahun, Perak

"Wow!! Dengan 5 hari saja!! Tengok kesannya... no jerawat, no kulit kusam, no warna kulit tidak sekata.. tanpa mekap pun kulit masih nampak segar dan cerah." →Pn Ida, 24 tahun, Kuantan, Pahang

"Baru try 7 hari dah nampak kesan!! Memang rasa keajaibannya.. jangan jealous uollss.. Kulit jadi cantik, mulus dan berseri.." →Pn Khamidah, 36 tahun, Petaling Jaya, Selangor

"Bila tengok iklan kat tv pasal pencerahan kulit, hilangkan parut, hilangkan jerawat dalam masa 1 minggu rasa cam semua itu penipuan je, taktik perniagaan.. tapi tidak dengan Senze Salju White.. memang x tipu! Sekarang saya tak perlu pergi facial lagi!! Terima Kasih Senze Salju White. Saya sudah merasai keajaibannya". → Puan Hafiana, 23 Tahun, Pahang